Skip to main content

Beste ouders,

We hebben veel vragen over noodopvang gekregen en de ouders van de Regenboog zijn goed op de hoogte van de regeling vanuit de overheid. Wij proberen onze ouders zoveel mogelijk te infomeren en wij proberen persoonlijk contact te houden.

Als in een gezin één ouder in een cruciaal beroep of vitale sector werkzaam is, is het verzoek de andere ouder of familie de kinderen zoveel mogelijk te laten opvangen. Als dat niet lukt, dan zijn de kinderen van harte welkom op onze locatie aan de Benningskamplaan. Ook op dagen dat zij normaliter niet worden opgevangen. Hiertoe is vooraf overleg wenselijk: planning@kdvderegenboog.nl of 0251-316023. Word u met spoed opgeroepen, bel dan even, dan zorgen wij dat wij klaar staan voor de kinderen.

Er is geen harde eis dat beide ouders in een dergelijk beroep/sector werkzaam moeten zijn. Uitgangspunt s dat mensen met cruciale beroepen of werkzaam in de vitale sector hun werk kunnen blijven doen nu zij zo hard nodig zijn.

Af en toe komt er een vraag van een niet-Regenboog ouder. Uiteraard zijn de kinderen van deze ouders ook van harte welkom, mits zij in een cruciaal beroep of de vitale sector werken. Mocht u opvang nodig hebben, bel dan even met ons (0251-316023) of mail ons (planning@kdvderegenboog.nl). Tot 6 april kan kosteloos opvang worden afgenomen.

Voor niet-Regenboog ouders is inschrijving wel van belang. Dat gaat door middel van een speciaal hiertoe door de Branche organisatie ontwikkeld formulier. Inschrijving is noodzakelijk om goed overzicht te kunnen houden.

Ter bescherming van de kinderen vangen wij in deze tijd alleen kinderen op die het inentingen programma volgen of hebben gevolgd.

Wij stelen het op prijs wanneer u deze informatie deelt binnen uw netwerk. Samen komen we door deze moeilijke tijd heen.

Met vriendelijke groet,

Stichting Kinderdagverblijf De Regenboog

Het bestuur

Download hier het aanvraagformulier: Aanvraagformulier noodopvang cruciale beroepsgroepen