Kinderopvang 0-4 jaar

De Regenboog biedt hoogwaardige en huiselijke kinderopvang op een centrale plek in Uitgeest: in de nieuwbouwwijk Waldijk aan de Benningskamplaan. Onze locatie is ruim en licht. Kinderen hebben zowel binnen als buiten zeeën van ruimte.

We werken met een verticale groepsindeling. In elke groep zitten kinderen in de leeftijdscategorie van 0-4 jaar. Van baby tot kleuter blijven de kinderen in dezelfde groep, bij dezelfde leidsters. Dit zorgt voor een hechte band tussen onze medewerkers en de kinderen onderling.

Onze opvang is inclusief luiers en (baby)voeding waaronder drinken, lunch, koekjes en vers fruit. Voor de kleintjes zijn Nutrilon 1, 2 en 3 inbegrepen in de prijs. Alleen dieetproducten vragen we de ouders zelf mee te nemen.

We hebben directe plaatsingsmogelijkheden voor alle dagen! Neemt u contact op met onze afdeling planning (planning@kdvderegenboog.nl) voor de meest recente informatie. Er is op dit moment een korte wachtlijst op dinsdag voor onze locatie aan de Waldijk.

Wilt u uw kind meteen inschrijven? Vul dan ons inschrijfformulier in.

U bent altijd welkom voor een rondleiding of een gesprek met onze manager. U bereikt ons via mail of telefonisch op 0251-316023.